vineri, 27 martie 2009

Two small steps.. to beauty

Imi place lumea asta larga a internetului, in care am ocazia sa si lucrez dar sa si pierd vremea aiurea, pentru ca te inconjoara cu lucruri bune. Ma rog, daca stii sa le alegi. Destul de greu dai de un lucru ca lumea (vorbesc acum strict proportional), insa si cand gasesti ceva, it's a keeper.
Cred ca fiecare blogger ar trebui sa aiba pe undeva un coltisor de recomandari, must-reads for lazy days, spre care sa indrepte atentia cititorilor sai. Calitatea garanteaza fidelitate, I'll tell you this.

Pe Olivia am descoperit-o de cateva luni, insa doar acum cateva zile mi-am dat seama ce face ea de fapt. Bine-nteles ca mi-a placut de ea din prima clipa, cand ne-a facut cunostinta (virtual) Andrada - Olivia are un magazin online care de cateva saptamani este furnizor Charity (drept pentru care am un sampon divin in baita, pe baza de masline bio). Initial, mi-a placut de Olivia pentru ca o cheama ca pe mine - if you didn't know ;) Apoi mi-a placut pentru ca am comunicat ok. Apoi am inceput colaborarea pentru Charity, am cumparat samponul - divin. Azi i-am citit blogul. Il frunzarisem eu inainte, insa ma gandeam ca e normal ca un magazin sa faca reclama produselor pe care le promoveaza. Pe parcurs insa mi-am dat seama ca nu e chiar asa - vesnica dilema cu oul sau gaina. Apoi mi-am dat seama de experienta mea cu Charity, cum imi aleg (majoritatea) produselor ce sunt pe site, si cum ma mandresc cu faptul ca le folosesc si le recomand amicilor mei. As I said, calitatea iti aduce si fidelitatea. Si asa am ajuns sa o inteleg (un pic) pe Olivia. Pana la urma, face eforturi sa explice ce si cum e cu lumea asta a produselor organice, incearca sa faca o educatie a frumosului. Pentru asta vi-o recomand. Pentru ca imi face placere sa ma inconjor de oameni frumosi, sanatosi si funky - diferiti, zglobii sau poeti neintelesi (ca sa nu zic deprimati). Asadar, veti gasi la mine cateva recomandari de oameni frumosi pentru ca this is what I do best. Imi recunosc statutul de "editor" rather than "creator", de "organizator" si nu de "artist". Which is why I am not a good journalist, but a friendly PR :)

Sa revin insa cu picioarele in virtual si sa va mai spun ceva dragut - un site recomandat de Diana, o fata frumoasa. Dupa ce m-a plimbat pe site-uri de design, datorita carora m-am simtit mica si total ne-creativa :( , mi-a dat asta: Design Sponge. Imi place pentru lucrurile de la Ikea reinventate in non-banal, pentru portelan, tapetul cu flori, piatra slefuita de rau, lemnul - o nostalgie a la Baudrillard care nu se termina trist. Hai sa ne cheltuim averea facuta in uzine pe a ne face o casa ca a taranilor din secolul trecut. Come to think of it, ale taranilor din mai multe timpuri, mai multe locuri. I'm ironic si nu prea. M-a prins lumea asta, ce sa mai.

Acestea fiind spuse, Cata e convinsa ca s-a angajat intr-o uzina culturala. Iar Stef asteapta o revolutie culturala. F*ck intelectualism, hai sa fim preistorici :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Loc pentru gand bun