miercuri, 14 octombrie 2009

Exercitiu de imaginatie


Mi se intampla ocazional (a se citi des) sa fac cate o obsesie pentru vreun jurnalist. Nu la modul "OMG, I'm in love", ci pur si simplu incep sa devorez/caut obsesiv articole scrise de acel autor. De obicei e un el, ceea ce-i dubios (luv u Gab), dar sanatos.

Nu de alta, dar imi pot lasa imaginatia liberaaa.. ;)

Dupa Gorzo si Catalin Matei (despre care am citit ca are ceva hobby-uri dubioase, to be continued), urmeaza episodul Cristian Lupsa. Postul asta devine cu atat mai delicat (**snif**) cu cat imi dau seama ca avem cunostinte comune, si anume intreg CJI-ul.

We go back a long way. L-am "cunoscut" pe blogul Georgianei. Pe vremea aia Cristian era in State.. tin minte ca citisem despre el ca terminase FJSCul, iar eu - boboaca fiind la aceeasi facultate - m-am ambitionat sa il google-uiesc un pic. Eram curioasa care este viitorul unui absolvent (credeam eu) tipic FJSC, il admiram pentru curajul de a pleca, insa nu-mi doream sa ma intorc si eu acolo. Mi s-a parut fascinant ce face omul asta, insa nu am dat mare importanta scriiturii lui. Apoi l-am uitat.



Zilele astea, gratie Marthei, a aterizat in resedinta Vasilescu-Purghel un teanc infinit de Esquire-uri mai vechi si mai putin vechi, devorate de yours trully intre orele 4 si 5 dimineata. S-a potrivit foarte bine cu weekendul asta, in care i-am citit blogul, si am dat de o poveste ce m-a inconjurat cu aerul ei naivo-melancolic. De fapt, intreaga lui viata pare o poveste, un storytelling bine pus la punct.

Asadar, doamnelor si domnilor, recomandarea mea pentru astazi este sa pastrati Facebook-ul aproape si inima larg deschisa. Iar cand terminati Esquier-ul, recomand some of his older work.

2 comentarii:

  1. Chestia cu obsesia mai ales pentru genul masculin, nu e deloc dubioasa, ci s-ar explica prin Animus-ul nostru:) Cel putin eu ma linistesc la gandul asta. Am si eu un sir prealung de "modele". Ce parere ai insa, are de a face si cu o frustrare, poate subconstienta, de a nu fi excelat intr-un domeniu pana acum, motiv pentru care ceilalti capata o aura in ochii tai?

    RăspundețiȘtergere
  2. I wouldn't go that far.. Are you calling me a loser?:)))

    RăspundețiȘtergere

Loc pentru gand bun