marți, 28 iulie 2009

Lust for life









Design by Alma&Mekanik Pin
In curand pe www.charitygift.ro

vineri, 24 iulie 2009

joi, 23 iulie 2009

Felia de criza




De bine, de rau, criza asta are si beneficii:
Raymond Aron - Spectatorul angajat, ed. Nemira, 10 lei (plus reducere pentru ca traiesc cu un librar) :D

Cya workers later! Wouldn't wanna be ya.

***
Nu stiu altii cum sunt, insa mie deja mi se zbarleste parul din cap cand aud cuvantul criza, asa ca, please, folositi-l cat mai putin :)))

marți, 21 iulie 2009

Hai sa comunicam

Mie imi place foarte tare ce fac la Charity! Mi se pare ca mi se potriveste, imi place sa discut cu noi furnizori, sa aleg produsele din www pe care mi le-as cumpara si eu, sa testez produsele pe propria-mi piele -si de aici postul asta. De-a lungul timpului mi-am facut o gasca de voluntari la care tin, prietenii mei povestesc despre charity mai ceva ca mine (repet de ceva vreme "poezia"), ies la cafele off-topic cu cei mai faini dintre furnizorii mei. Cu totii comunic.

Iar in cap'sorul meu de coordonator visator, perfectionist si atasat nu prea intra ideea de "ignore". Nu intra pentru ca am pretentia ca sunt open-minded, jucausa dar si perfectionista, creativa dar foarte atenta la nevoile celor din jur. Am pretentii pentru ca investesc mult in acest proiect - sunt "coordonator" Charity 8 ore pe zi, iar restul este partea mea de voluntariat :) Am pretentii pentru ca am telefonul mobil incarcat, am mailul deschis, uneori pot comunica si prin telepatie daca incerc. Doar please, please, please comunica ceva.

Iti pun la dispozitie timpul voluntarilor mei zgubilitici, o platforma in continua perfectionare, donatii care ajung unde trebuie, multa atentie si rabdare, intelegere cand este cazul.

Astept..

vineri, 17 iulie 2009

Back to Black



Asa-i de greu sa pasesti in Paradis si sa pleci.

Asa-i de nasol sa te simti frustrat de ceea ce inseamna pentru tine caldut, comod, acasa. E greu sa iti dai seama ca exista locuri ca cel de mai sus, in care ai putea sa te plimbi in fiecare zi, sa fii inconjurat de cu totul si cu totul altceva decat deadline-uri, claxoane si rutina. Poate ca marea e departe (sic!), dar Clujul e altceva. Cel putin pentru mine. E spatiul in care as simti ca-i vara tot timpul: "de ce nu ti-ai luat un pullover, nu stii ca e iulie?"

Hai sa lasam totul si sa ne mutam la Cluj, vii?



duminică, 5 iulie 2009

Dileme in zilele noastre



Multe ganduri imi flutura prin minte astazi.

De exemplu intrebarea: cum am ajuns sa mananc paine uscata cu unt si pudra de parmezan expirata la 5 zile dupa salariu?
Reformulat suna altfel: E cald. Am multe de curatat prin casa. Mi-e cam foame. Deci si lene (caldura+to dos). Mai am 6 lei. Unde ies?

Note to self: nu-ti mai cheltui banii de salariu cu juma de luna inainte sa-i primesti.
Note to others: ce ati mai gatit lately? :D

Later edit: e foarte frustrant ca youtube mi-a taiat accesul la unele clipuri doar pentru ca am IP de Romania. So uncool. Am descoperit ce voi face pana vine Cata de la Brasov cu papa bun: ma voi uita la Home si voi plange. Pe urma imi voi reveni rapid, ca nu merg cu masina, nu am bani de benzina. My bike rulz
Later edit 2: deja salivez la noul sapun Olivo :(( nu vine sf Teodora in curand?