miercuri, 29 aprilie 2009

joi, 23 aprilie 2009

Familia noastra extinsa aka The Small Tease

Noi suntem 6 in casa asta. No secret to great friends. Let me introduce ourselves:
1. Gabicu (the one and only)
2. myself
3. Oakus (obviously)
4. Luis (numit dupa un mexican cunoscut pe trenu din Budapesta - din gura lui Oakus)
5. Morris, sau Maurice - cum ii zic eu (tantaru' lu' Gab, citez: "da nu e corect, Morris e pe 5?? Si nu e tantar, este MY pet")
siiiiiiii....
6. the one and the beautiful - Miffy, cel din imagine.

Si ca un tease, Miffy va fi prezent in viata mea, in totalitatea ei. Hmm, got you confused by now, eh?
Oh, well.. you can wait - muahahaha
Enjoy!

PS: ne pregatim pentru un al 7-lea membru al familiei :))

vineri, 10 aprilie 2009

Hai la targ :)

Pentru prima oara, participam la un targ.
Va poftesc maine si poimaine la Targul de Florii de pe strada Jean-Louis Calderon, nr. 16, unde CharityGift.ro va fi prezent cu o gramada, un purcoi, o avalansa de produse. Martha si cu mine vom fi prezente la stand aproape tot weekendul. Iar daca nu suntem noi, veti intalni cu siguranta un voluntar ultra-sclavagit care sa va explice pe-ndelete despre ce e vorba cu proiectelul nostru iubit. Veniti cu bani la voi si nu fiti zgarciobi, ca doar e pentru o cauza buna! Va mananc daca nu luati macar un breloc! Kidding…
Numai bine si ne vedem maine dragutilor.

luni, 6 aprilie 2009

weekend nostalgic

Am ajuns in sfarsit la Corbi, adica la tara mea, cum imi place sa-i zic :) bine-nteles ca e jungla, lacramioarele s-au extins, capsuni no more, iarba o sa acopere totul. Ceea ce ma bucura tare tare, abia astept sa scot hamacul din dulap si sa stau intinsa sub bolta si sa citesc o carte. Next weekend -are you up for it?

Am fost si la Magurica, adica acasa :) pentru ca am luat decizia sa o eliberez pe mama de toate toalele in care nu voi mai incapea niciodata si bijuurile care la un moment dat mi se pareau cool - asa ca am cam injumatatit recolta de hainute stranse din intreaga lume. Din ele isi mai pastreaza mama una alta (sper ca nu tot, ca scopul era sa scapam de ele), Martha, Cata si Andreea alta parte, ce nu e purtat ajunge pe Charity, iar restul pe Da si primeste.

It was a good weekend.